"Ut på galej" säger jag. "Golem?" undrar svågern... Därav namnet.

Nu är man seg...


skrivet den 20 maj av Admin, klockan:11:13

Jäklar i min låda vilken fin dag vi fick igår, jag och svågern! Vi stakade ut min tremetare i gylet bortom svängen och slömetade i ganska många timmar. Vi fångade inga svärdsfiskar igår heller, inte ens någon muterad eller sunkig liten sik ens en gång, men vi hade trevligt. Riktigt trevligt. Mycket tack vare kylväskan med kall öl och termosen med varmt kaffe. Och ostmackor. Man får aldrig, aldrig glömma ostmackor.

Man får passa på med sådana där utflykter innan mycket börjar dyka upp. Inom inte allt för länge är det rent ut sagt för jädrigt att sitta bort 2-4 timmar där ute - myggen är olidliga. Deras hunger slås enbart av deras storlek. Brr.

Nyss ringde Göran nere på macken. Han ska uppåt fjällen näst-nästa helg och haverera med sin rib-båt. Förra gången, två år sen nu, kom han hem med brutet ben och trasig båt, men nu har han alltså morskat till sig igen, med sin inbillade passion för rib båtar. Han undrade om jag skulle med på en ribtur men se nej, det går inte. Nästnästa helg är jag och svågern och därtill syrran (hans fru, om du inte räknat ut det) på vinprovning i stockholm.  Syrran har ju fyllt år och då skramlade vi, som jag skrev i den gamla bloggen, ju till en utflykt till Kungliga Hufvudstaden och lite galej. Eller golem, som svågern säger.

han är rolig han. haha.


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed