"Ut på galej" säger jag. "Golem?" undrar svågern... Därav namnet.

Kusinens nya hobby


skrivet den 18 maj av Admin, klockan:08:15

Min kusin, Preben (släkten är ju som den är som ni vet och var tredje släkting huserar i Danmark och heter därefter) har ju, som jag skrivit tidigare, länge gått och gnagt på vad han ska ta och roa sig med nu när fiskeindustrin fått sig en törn och han inte längre kan leva på sina trålingnät.

Under en sådan session av ganska allvarlig eftertanke (läs: han sitter i sin Chesterfieldsoffa och studerar lagsport på sin lite för stora plasma)slog det honom! Han ska kombinera hobby med kontaktnät.

Nu har inte Preben det största av kontaktnätr själv så därför ringde han mig och undrade om han fick låna lite av mitt.
"Vad ska du ha det till?" undrade jag
"Fotballreiser!" skrek han lite lyriskt på sin danska. Det betyder för övrigt "fotbollsresor" på svenska och låter ganska tyskt när man tänker på det.

Preben ska alltså låna delar av mitt kontaktnät vad gäller folk med bilarm båtar och buss för att slussa runt betalande människor mellan matcher i norra Europa. Jag gav idén min välsignelse - jag vet juhur mycket Preben gillar fotboll och jag vet dessutom vilken procent jag lägger på när jag förmedlar kontakter, haha (läser du detta Preben så två saker: Grattis till att duäntligen bemästrat Google Translate och nej, jag bara skojar,jag lägger inte på något, jag lovar. Kanske lite, men det är enbart för omkostnader. Och snus.)

Så. Min kusin Preben ska pyssla med fotbollsresor (Fotballreiser!!!) och jag har gjort en god gärning. Och (och nu skojar jag igen Preben) så kommer jag göra mig en enkel hacka på det hela. 

Bra start på dagen, när detta samarbetsavtal nu är sajnat.

 


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed