"Ut på galej" säger jag. "Golem?" undrar svågern... Därav namnet.

Fisk eller grillat!?


skrivet den 01 aug av Admin, klockan:13:49

Sitter här på jobet och börjar längta hem....Börjar bli hungrig och så är det fredag med. Tyvärr måste jag stanna och handla på vägen hem idag, fredag och sista dagen på semestern ör många och nyligen lön, kan ju bara gissa hur mycket folk det kommer vara i affären på em :(. Men jag vågar inte chansa på att vi kan grilla fisk, så jag behöver gardera mig med lite kött också. 

Sambon och hans vän och vännens son är ute och fiksar idag och förväntade sig att komma hem med fisk till middag, men som sagt jag litar inte fullt ut på att grabbarna fisk lyckas med sitt uppdrag :P. Glada ihågen åkte de iväg i förmiddags iallafall med sina nyinköpta fiskespön, fiskekrokar och fiskelinor och skulle köpa fiskekort. Antar att de var fullt övertygade om att komma hem med storgäddan haha

 

Vi får väl se.... 


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed